Supa de legume cu mazăre este un aperitiv care servește 20. Pentru 47 de cenți per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 271 de calorii , 16 g de proteine și 2 g de grăsimi . 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați cartofi, mazăre, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Cu un scor de 85% , acest fel de mâncare este grozav. Încercați Supa de mazăre despicată cu șuncă coaptă cu miere, varză și ardei roșu prăjit , supă de mazăre despicată și supă de mazăre și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, combinați mazărea, apa, ienibaharul, sarea și piperul; aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Se amestecă cartofii, morcovii, ceapa, șunca și varza; se intoarce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 30 de minute sau până când legumele sunt fragede, amestecând din când în când. Aruncați ienibaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Rețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt