Supă De Legume Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați

Supă De Legume Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați
Supa de legume cu conținut scăzut de carbohidrați este o fără gluten, primar și întreg 30 supă. O porție conține 173 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,33 USD pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, frunze de dafin, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Încercați Supă Keto Jalapeno Popper (Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați), Supă dietetică IBIH Turbo Atkins-cu conținut scăzut de carbohidrați, Paleo, întreg 30, și Supă de pui cu usturoi prăjit-cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un pot.In un robot de bucătărie, măcinați grosolan prazul, ceapa, țelina și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați amestecul de sol în oală și saut până la translucid.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați toate ingredientele rămase și aduceți la fierbere.Reduceți la mediu și gătiți încă 10 minute.
4
Se servește fierbinte sau răcit.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista