Supă De Legume Și Carne De Vită

Supă De Legume Și Carne De Vită
Supa de legume-carne de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 168 calorii, 23g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți amestec picant de plante medicinale, sos Worcestershire cu sodiu mai mic, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 11 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Seria De Supă De Vită-Partea 3: Supă De Legume Din Carne De Vită, Supă De Friptură (Supă De Vită De Legume), și Supă De Legume Din Carne De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați făina într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați cuburi de friptură. Sigilați și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Scoateți friptura din pungă; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Așezați o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați friptura și gătiți până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Puneți friptura și ingredientele rămase într-un aragaz lent electric de 4 litri; amestecați bine. Se acoperă cu capac; gatiti la foc mare setarea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Reduceți căldura la minim; gătiți 6 ore sau până când carnea este gata și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 11 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista