Nevoie de o supă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Supa de fructe Sangria ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 286 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $3.6 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fructe de pădure, zahăr, lichior cu aromă de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 19%. Încercați Fructul Pasiunii Sangria, Sangria cu fructe de piatră, și Sangria Cu Fructe Mexicane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri, combinați vinul, 1 cană de apă, zahăr și suc de lămâie. Se fierbe la foc mare, amestecând ocazional, până se reduce la 1 1/4 căni, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se ia de pe foc și se amestecă lichior, vanilie, fructe de pădure și pepene galben.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Galben
Struguri Roșii Fără Sâmburi
(din Cutie)
Căpșuni La Picior
3
Puneți tigaia într-un castron cu gheață și amestecați des până se răcește, aproximativ 10 minute.