Supă De Fenicul Răcită
Supa de fenicul refrigerate ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 104 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, bulbul de fenicul, baza de supă de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Supă De Fenicul Răcită Cu Coajă De Portocală, Supă de fenicul răcită cu nuci cu unt, și Supă de sfeclă și fenicul refrigerată cu brânză Norvegiană Sn Ofiffrisk.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați fenicul feliat și ceapa și sotati 9 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați vin, bulion de pui și bază de supă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 30 de minute sau până când feniculul este foarte fraged.
Scoateți din căldură; se răcește 10 minute.
Puneți jumătate din amestecul de fenicul într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până la foarte neted.
Se toarnă supa purificată într-un castron mare; repetați procedura cu jumătatea rămasă din amestecul de fenicul. Se amestecă jumătate și jumătate și piper. Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 ore sau până când se răcește bine. Supă de lingură în boluri individuale.
Garnisiți cu frunze de fenicul, dacă doriți.