Supă De Fenicul Răcită

Supă De Fenicul Răcită
Supa de fenicul refrigerate ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 104 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, bulbul de fenicul, baza de supă de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Supă De Fenicul Răcită Cu Coajă De Portocală, Supă de fenicul răcită cu nuci cu unt, și Supă de sfeclă și fenicul refrigerată cu brânză Norvegiană Sn Ofiffrisk.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați fenicul feliat și ceapa și sotati 9 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați vin, bulion de pui și bază de supă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 30 de minute sau până când feniculul este foarte fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Scoateți din căldură; se răcește 10 minute.
5
Puneți jumătate din amestecul de fenicul într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până la foarte neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se toarnă supa purificată într-un castron mare; repetați procedura cu jumătatea rămasă din amestecul de fenicul. Se amestecă jumătate și jumătate și piper. Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 ore sau până când se răcește bine. Supă de lingură în boluri individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
7
Garnisiți cu frunze de fenicul, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista