Supa de fasole neagră cu Mojo este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 10 și costă 1,86 USD pe porție. O porție conține 308 calorii, 22g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sucul de lămâie, apa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până frunze de dafin ai putea urma acest curs principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri Cubanezi de fasole neagră și orez Mojo cu Slaw + Tostones de usturoi, Pui marinat Mojo cu cartofi mov la grătar și salsa de porumb carbonizată și fasole neagră cu Tortilla de făină la grătar, și Supă De Linte Neagră Și Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți fasole neagră, coaste de porc, apă, rom, jumătăți de cap de usturoi, ceapă, sare, frunze de dafin, oregano, chimen și ardei roșu zdrobit într-un aragaz lent; acoperiți și gătiți la foc mic până când fasolea este fragedă și carnea cade de pe oasele coastei, aproximativ 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Grăsime De Porc înapoi
Coaste De Porc
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Toppinguri, Opționale
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Scoateți coastele din supă. Folosind un blender de imersie portabil, curățați parțial supa până când este cremoasă, dar are încă o textură din fasole întreagă. (Sau curățați jumătate de supă într-un blender și amestecați-o înapoi în aragazul lent.) Trageți carnea din oasele coastei, mărunțind-o în bucăți mari și amestecați-o în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Puneți usturoiul și uleiul de măsline într-un castron mic pentru microunde și cuptorul cu microunde la înălțime până când usturoiul este auriu, 1 până la 2 minute. Se amestecă sucul de lămâie, cilantro și sarea și se lasă deoparte până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Fripturi De Carne Din New York
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De Verjuic
2
Puneți supa în boluri încălzite și stropiți fiecare porție cu niște mojo. Treceți mojo-ul rămas.