Reteta Supa de fasole neagra se poate face in aproximativ 45 de minute . Pentru 1,07 USD per porție , primești un aperitiv care servește 8. Vă uitați la silueta? Această rețetă ovovegetariană fără gluten și lacto are 228 de calorii , 11 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru toamnă . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați ceapă verde, ardei, ardei jalapeno și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 70% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt supa de linte neagră și fasole neagră , sos de fasole neagră de casă (alias sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră) și sos de fasole neagră de casă (alias sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră) .
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, pasează o cutie de fasole neagră; pus deoparte. Într-o cratiță mare, căliți țelina, ceapa, ardeiul roșu și jalapeno în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Se amestecă bulionul, roșiile, chimenul, coriandru, sosul iute, ardeiul, frunza de dafin, fasolea rămasă și piureul de fasole rezervat. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Grăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Toppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Aruncați frunza de dafin. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Grăsime De Porc înapoi
5
Ornați fiecare porție cu 1 lingură smântână și 1-1/2 linguriță ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Domaine Carneros Brut cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Domaine Carneros Brut
Vintage datată în fiecare an, Domaine Carneros Brut Cuvée reprezintă cel mai bun din Carneros pinot noir și chardonnay transformat într-un vin spumant clasic. Denumirea este 100% Carneros. Brutul a fost învechit în sticlă timp de trei ani înainte de lansare. Va continua să dezvolte mai multă profunzime și complexitate pe măsură ce îmbătrânește. Acest cuvée are arome de flori de luncă, pere și coajă de citrice, îmbunătățite cu note de pâine prăjită, vanilie și condimente. Vinul este elegant structurat, bogat, rotund și aromat, cu finalul lung și cremos care este semnul distinctiv al vinurilor Domaine Carneros. Servit minunat cu cremă de brânză dublă sau triplă, se potrivește deosebit de bine cu stridii, crustacee, pește, carne de pasăre, bucătăria asiatică și californiană.