Supă De Fasole Neagră

Supă De Fasole Neagră
Supa de fasole neagră este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 235 calorii, 15g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, sare kosher, șuncă de șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Linte Neagră Și Fasole Neagră, Supă De Fasole Neagră, și Supă De Fasole Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți fasolea într-o cratiță mare și acoperiți cu apă rece cu 2 inci. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se scoate de pe foc, se acoperă și se lasă deoparte timp de 1 oră.
3
Scurgeți și rezervați fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
4
Într-o oală mare de supă încălziți uleiul la foc mediu până la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați ceapa și morcovii și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute. Lipiți cuișoarele în jumătățile de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Se adaugă în oală cu frunzele de dafin, oregano, fasolea și cârligele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați apa și aduceți la fierbere completă. Se condimentează cu 2 lingurițe de sare. Reglați căldura pentru a menține un foc mic, gătiți până când fasolea și carnea sunt fragede, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Trageți oala de pe foc și răciți ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Scoateți cârligele din supă, lăsați-le deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
10
Scoateți carnea de pe cârlige, aruncând oasele, grăsimea și pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
11
Tăiați carnea în cuburi mici și rezervați. Pureați supa, cu un blender de imersie sau în loturi într-un blender până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Se poate adăuga apă suplimentară la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
13
Adăugați sherry și oțet și combinați bine. Întoarceți supa la foc mediu și fierbeți cu carnea rezervată. Condimentează cu sare și piper suplimentar, după gust. Pentru a servi, împărțiți supa între bolurile încălzite și acoperiți cu una sau mai multe garnituri, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista