Supă de Fasole Legume
Reteta Supa de legume cu fasole se poate face in aproximativ 40 de minute. Pentru 43 de cenți per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 14 porții cu 110 calorii, 5 g de proteine și 1 g de grăsime fiecare. Este perfect pentru toamna. Mergeți la magazin și cumpărați roșii fără sare, țelină, morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 86%, ceea ce este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Supă de fasole albă toscană cu rabe de broccoli – o răsucire complet diferită a supei de legume, supă de fasole albă toscană cu rabe de broccoli – o răsucire complet diferită a supei de legume și supă de fasole de legume .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare sau un cuptor olandez acoperit cu spray de gătit, căleți ceapa, morcovii și țelina la foc mediu până când ceapa este moale, aproximativ 8 minute. Se amestecă apa, bulionul, roșiile, fasolea, orzul, pudra de usturoi și ardeiul; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Adăugați spanacul; acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când legumele sunt fragede.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.