Supa de fasole Cannellini și Kale este o fără gluten felul principal. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 334 calorii, 19g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. 64 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de oțet de cidru, ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Supă De Fasole Kale & Cannellini, Supă De Cârnați De Curcan, Kale Și Fasole Cannellini, și Supa de fasole Cannellini cu Kale și usturoi-ulei de măsline Crostini pentru rețete similare.