2 inci într-o oală mare. Aduceți la fierbere, apoi fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Se ia de pe foc și se acoperă, apoi se înmoaie 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scurgeți, aruncând lichidul.
4
Îndepărtați pielea și oasele de pe picioarele de rață, rezervându-le pe ambele, apoi tocați grosolan carnea.
5
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mediu până când strălucește, apoi gătiți oase rezervate, ceapă, morcovi, țelină, usturoi, foi de dafin, cimbru și cuișoare, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Rață
Apă Pentru A Permite
6
Adăugați fasolea scursă, bulionul, apa și roșiile și fierbeți, parțial acoperite, amestecând și degresând spuma ocazional, până când fasolea este fragedă, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Între timp, tăiați subțire pielea rezervată, apoi condimentați ușor cu
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat
8
sare și piper. Gatiti intr-o tigaie antiaderenta uscata la foc mic, amestecand pentru a se separa, pana cand grasimea este redata si pielea este crocanta, 6 pana la
9
8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Aruncați frunzele de dafin, oasele și cimbru din supă.
11
Transferați 2 căni solide și 1 cană lichid din supă într-un blender și amestecați până se omogenizează (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți), apoi reveniți la supă. Se amestecă 2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper și se păstrează cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
12
Încălziți Armagnac într-o cratiță mică la foc mic doar până se încălzește, apoi aprindeți cu grijă cu un chibrit de bucătărie( aveți grijă; flăcări
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
va trage în sus). Când flăcările se potolesc, amestecați Armagnac în supă împreună cu carne, pătrunjel și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Armagnac
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
14
Se servește presărat cu piele crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Armagnac
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Apă Pentru A Permite
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
15
Nota bucătarilor
1
If you have time, beans can be soaked in cold water to cover by 2 inches, chilled, overnight (at least 8 hours).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar