Supa de fasole albă cu șuncă, dovleac și Bietă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 613 calorii, 37g de proteine, și 19g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, dovleac de zahăr, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 348 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este super. Rețete similare includ Supă de fasole albă cu șuncă, dovleac și Bietă, Ciorbă de Bean și fasole albă, și Ciorbă de bietă, fasole albă și cartofi.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu într-o oală mare, cu fund gros (5 până la 6 litri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapa și frunzele de dafin și gătiți timp de 2 până la 3 minute, până se înmoaie ușor. Apoi adăugați țelina tocată, gătiți încă 2 până la 3 minute. Apoi adăugați usturoiul tocat și gătiți încă un minut. 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați dovleacul tocat și cârligul de șuncă în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați bulionul, roșiile și cimbru. Creșteți căldura pentru a aduce la foc mic. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic, neacoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Lăsați să fiarbă o oră și jumătate. 3
6
Scoateți cârligul de șuncă din oala de supă, pe o farfurie pentru a lăsa să se răcească suficient pentru a se descurca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați fasolea albă și gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă
8
Adăugați bietul tocat, fierbeți până când bietul se ofilește, încă câteva minute.4 Îndepărtați carnea de pe cârligul de șuncă, tocați-o și reveniți la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Chard Elvețian
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Adăugați 1 până la 2 căni de apă în supă pentru a o subția după preferințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
10
Scoateți frunzele de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
11
Adăugați piper negru proaspăt măcinat și reglați condimentele după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel