Supă de fasole și paste sub presiune
Supa de fasole și paste sub presiune ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de supă. Această rețetă face 8 porții cu 244 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână fasole cannellini, brânză parmigiano-reggiano, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă de fasole marină, slănină și spanac (aragaz sub presiune, aragaz lent sau aragaz), Oală Sub Presiune Supă Cubaneză De Fasole Neagră, și Supă picantă de pui și fasole neagră în oala sub presiune.
Instrucțiuni
Sortează și spală fasolea.
Combinați fasolea și 2 litri de apă într-o oală sub presiune de 6 litri. Închideți capacul în siguranță; aduceți la presiune ridicată la foc mare. Reglați căldura la mediu sau la nivelul necesar pentru a menține presiunea ridicată; gatiti 3 minute.
Se ia de pe foc; puneți oala sub presiune sub apă curentă rece.
Așezați fasolea într-un castron; ștergeți tigaia uscată cu prosoape de hârtie.
Încălziți 2 linguri de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați cartofi, ceapă, rozmarin și usturoi; saut 3 minute.
Adăugați fasole, 2 litri de apă, piper și coajă de brânză în tigaie. Închideți capacul în siguranță; aduceți la presiune ridicată la foc mare. Reglați căldura la mediu sau la nivelul necesar pentru a menține presiunea ridicată; gatiti 40 de minute.
Se ia de pe foc; puneți oala sub presiune sub apă curentă rece.
Scoateți și aruncați coaja de brânză.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Adăugați paste, sare și roșii tăiate cubulețe în supă. Puneți 1 1/4 căni de supă în fiecare din cele 8 boluri și acoperiți fiecare porție cu 1 lingură de brânză rasă, 3/4 linguriță de oțet și 1/2 linguriță de ulei de măsline extravirgin.