Supă de Escarolă fumurie și morcovi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați escarola fumurie și supa de morcovi. O porție conține 224 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.22 pe portie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână ceapă, frunze de dafin, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Hummus De Morcov Afumat, Supă De Escarole, și Supă de chiftele și Escarole.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, acoperiți fasolea cu apă rece și lăsați să se înmoaie peste noapte.
Scurgeți și clătiți fasolea. Alternativ, acoperiți fasolea cu apă rece și aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 1 oră, apoi se scurge și se clătește fasolea.
Într-o cratiță medie, combinați fasolea cu frunza de dafin și crenguțele de cimbru, acoperiți cu 4 căni de apă rece și aduceți la fierbere la foc moderat. Reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când fasolea este fragedă, aproximativ 1 oră. Aruncați frunza de dafin și cimbru, condimentați fasolea cu sare și lăsați-le să stea în lichidul lor de gătit.
Într-o cratiță mare, gătiți slănina la foc moderat, amestecând ocazional, până când este crocantă, aproximativ 5 minute.
Adăugați morcovii și ceapa și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați bulionul de pui și dați la fiert. Se amestecă escarola, se acoperă și se reduce focul la minim. Fierbeți supa până când escarola este doar fragedă, aproximativ 10 minute.
Adăugați fasolea și lichidul lor de gătit și condimentați cu sare și piper. Gatiti supa pana cand fasolea se incalzeste.
Într-un castron mic, combinați usturoiul, pătrunjelul și uleiul de măsline. Amestecați amestecul în supă chiar înainte de servire.
Faceți înainte: supa poate fi refrigerată până la 1 zi. Reîncălziți ușor înainte de servire.