Supă de dovlecei de Butternut prăjită cu mere și Garam Masala
Ciorba de dovlecei de Butternut prăjită cu mere și Garam Masalan este o fără gluten și vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 134 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 84 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Dacă aveți ulei de canolan, apă, dovlecei de butternut și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Supă prăjită de dovlecei de Butternut cu mere și Garam Masala, garam masala , cum se face pudra punjabi garam masala acasă, și Scoici Garam Masala Peste Dovlecei De Ghindă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați dovleceii, 2 linguri ulei, sirop, garam masala, sare și piper. Aranjați amestecul de dovlecei într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 45 de minute sau până când dovlecelul este fraged.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați șobolani în tigaie; sotati 2 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă mărul; se sotează 4 minute sau până se înmoaie. Se amestecă vinul; gatiti 1 minut. Se amestecă amestecul de dovlecei, 3 căni de apă și bulion. Aduceți la foc mic; gatiti 3 minute.
Puneți jumătate din amestecul de dovlecei într-un blender.
Scoateți piesa centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează. Se strecoară amestecul de dovlecei printr-o sită într-un bol; aruncați solidele. Repetați procedura cu amestecul de squash rămas. Se amestecă jumătate și jumătate.
Notă de vin: această supă de squash are o aromă unică picant-dulce, datorită garam masala și siropului de arțar. Se împerechează excepțional de bine cu un vin alb aromat precum viognier. Yalumba ' s Eden Valley Viognier 2007 (Eden Valley, Australia) este fantastic, cu arome pline de viață de tei și ghimbir și o aromă curată și pură, toate pentru aproximativ $ Karen MacNeil