Supă de dovlecei cu Butternut și ghindă
Butternut și ghindă suc de fructe supa ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 67 de cenți pe porție. O porție conține 178 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de ghindă, făină, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 771 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Supă De Dovlecei Cu Butternut Și Ghindă, Supă de dovlecei de ghindă și Butternut, și Supă de dovlecei de ghindă și Butternut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați jumătățile de dovlecei tăiate cu fața în jos într-un vas de copt.
Coaceți 45 de minute sau până se înmoaie.
Se ia de pe foc și se răcește ușor. Scoateți pulpa din piele. Aruncați piei.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu și sotati ceapa pana se inmoaie.
Într-un blender sau robot de bucătărie, amestecați pulpa de dovlecei, ceapa, bulionul, zahărul brun, crema de brânză, piperul și scorțișoara până se omogenizează. Acest lucru se poate face în mai multe loturi.
Transferați supa într-o oală la foc mediu și gătiți, amestecând ocazional, până se încălzește.
Garnisiți cu pătrunjel și serviți cald.