Supă de dovlecei cu busuioc
Supa de dovlecei cu busuioc ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 167 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de dovlecei-busuioc, Supă De Dovlecei-Busuioc, și Supă De Busuioc De Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc moderat. Se amestecă busuiocul tocat, apoi se adaugă cuburile de pâine și se aruncă pentru a acoperi cu untul. Condimentează cuburile de pâine cu sare și piper. Gatiti, amestecand, aproximativ 3 minute, sau pana cand cuburile de paine sunt usor prajite si crocante.
Transferați pe o farfurie.
Într-o cratiță mare și grea, topiți untul în uleiul de măsline.
Adăugați țelina, ceapa, frunza de dafin și cimbru și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până când ceapa este moale, aproximativ 20 de minute. Creșteți căldura până la moderată. Se amestecă dovlecelul și bulionul, se condimentează cu sare și piper și se fierbe supa până când dovlecelul este moale, aproximativ 10 minute. Aruncați frunza de dafin.
Lucrând în loturi, curățați supa într-un blender până se omogenizează. Întoarceți supa în cratiță și reîncălziți ușor. Se condimentează cu sare și piper. Puneți supa în boluri, acoperiți cu crutoanele și frunzele de busuioc și serviți.