Supă De Dovleac Cu Aragaz Lent

Supă De Dovleac Cu Aragaz Lent
Supa de dovleac Slow Cooker ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 239 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, bețișoare de scorțișoară, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este remarcabil. Încercați Supă Cremoasă De Dovleac Cu Aragaz Lent, Supă de Curry de dovleac cu 5 ingrediente într-un aragaz lent, și Paleo tocat Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați dovleacul și ceapa; gătiți și amestecați până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Transferați într-un aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Se toarnă suficient bulion de pui pentru a acoperi dovleacul. Legați rozmarinul, cimbrul, Salvia, scorțișoara și frunzele de dafin într-o bucată de pânză de brânză și puneți-le în aragazul lent. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
După 4 ore, scoateți plicul de plante medicinale. Se amestecă smântâna și se curăță supa cu un blender de mână până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
6
Servi.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista