Supă de dovleac cu anason stelat și creveți de ghimbir

Supă de dovleac cu anason stelat și creveți de ghimbir
Supa de dovlecei cu anason stelat și creveți de ghimbir este o fără gluten și pescatarian felul principal. O porție conține 188 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 144 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, creveți în coajă, garnitură: crenguțe de coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Rețete similare sunt Supă de dovleac cu anason stelat și creveți de ghimbir, Supă De Ghimbir De Morcovi Cu Rețetă De Anason Stelat, și Cartofi dulci - supă de anason stelat cu cremă de ghimbir.

Instrucțiuni

1
Aruncați creveții cu ghimbir într-un castron și marinați, răciți, 30 de minute (nu mai marinați sau enzimele din ghimbir vor începe să gătească creveți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Gatiti ceapa, usturoiul si anasonul in unt intr-o cratita grea de 3 litri la foc moderat, amestecand, pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați dovlecei, bulion și apă și fierbeți, neacoperit, până când dovlecelul este foarte fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Îndepărtați anasonul stelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
4
Ciorba de purincule în 2 loturi într-un blender (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți) până când este foarte netedă, aproximativ 1 minut pe lot, apoi transferați-o în tigaia curățată și păstrați-o caldă, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Presărați creveți marinați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati creveții din 2 loturi, amestecând, până când sunt gătite, aproximativ 3 minute pe lot, transferându-se pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Aduceți supa la foc mic și condimentați cu sare și piper. Împărțiți între 8 boluri de supă de mică adâncime și Movilă 3 creveți în fiecare castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
* Supa (fără creveți) poate fi făcută cu 3 zile înainte și răcită, acoperită. Dacă faceți supă înainte, începeți să marinați creveții cu aproximativ 40 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista