Supă de dovleac Brothy cu Pancetta și varză

Supă de dovleac Brothy cu Pancetta și varză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de dovleac Brothy cu Pancettan și varză. Această rețetă face 8 porții cu 679 calorii, 35g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.38 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de frunze de dafin, ceapă, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Dovleac Brothy, Supă De Castane, Pancetta Și Varză, și Supă de dovleac și Pancetta [] pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Începeți prin a face un bulion de curcan. Într-un vas mare, combinați aripile de curcan, ceapa, morcovii, usturoiul, rutabaga, țelina, frunzele de dafin și 1 galon de apă rece (sau suficient pentru a acoperi cu cel puțin 3 inci). Aduceți apa la fierbere, reduceți căldura și fierbeți timp de 45 de minute, scăpând când doriți să îndepărtați orice impurități care plutesc în vârf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De CurcanBulion De Curcan
Aripi De CurcanAripi De Curcan
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se scoate de pe foc și se strecoară într-o oală sau castron mare, apăsând pe legume și carne pentru a extrage cât mai multă aromă posibil. Aruncați legumele, curcanul și ierburile. Răciți bulionul la temperatura camerei înainte de a-l păstra la frigider sau răciți-l mai întâi peste gheață. Când este răcit, degresați din nou suprafața pentru orice impurități suplimentare. Acest lucru se poate face cu până la 3 zile în avans.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
5
Aruncați dovleacul într-un bol mare de amestecare cu 1/4 cană ulei de măsline, nucșoară, salvie tocată, sare și mult piper. Aruncați dovleacul pe o foaie de prăjituri, întindeți-l într-un singur strat și prăjiți timp de 45 de minute sau până când este foarte fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Sos Tabasco PicuratSos Tabasco Picurat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
6
Acum că ai elementele, poți pune supa împreună. Puneți un vas mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Încălziți cele 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, adăugați frunzele întregi de salvie și sotati timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
8
Adăugați pancetta și gătiți timp de 2 până la 3 minute pentru a reda o parte din acea grăsime delicioasă. Aruncați usturoiul tocat și ceapa și gătiți timp de 2 minute sau până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
Adăugați varza și gătiți, amestecând, timp de 3 până la 5 minute sau până când varza este ofilită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
10
Se toarnă bulionul răcit, răcit în oală și se aduce la foc mic. Gustați supa și apoi condimentați cu sare și piper. Puneți supa în boluri și garnisiți cu mai multe bucăți de dovleac și o picătură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
PolonicPolonic
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista