Supa de Curry de pui în stil vietnamez necesită în jur 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 676 calorii, 40g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ceapă, iarbă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 65%. Rețete similare includ Supă De Curry De Pui În Stil Thailandez, Supă De Tăiței De Vită În Stil Vietnamez, și Aripi De Pui În Stil Vietnamez.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu. Gatiti puiul si ceapa in ulei pana cand ceapa este moale si translucida; scoateți ceapa și puiul din oală și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se sotează șalotele în oală timp de aproximativ 1 minut, apoi se amestecă usturoiul, ghimbirul, iarba de lămâie și pudra de curry. Continuați să gătiți aproximativ 5 minute, apoi amestecați ardeiul gras și morcovii. Puneți puiul și ceapa în oală și amestecați bulionul de pui, apa și sosul de pește. Se condimentează cu frunze de tei, frunze de dafin și fulgi de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Elixirul G
Frunze De Tei
Sos De Pește
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Aduceți la fierbere și introduceți cartofii. Reveniți la fierbere și turnați lapte de cocos. Reduceți căldura și fierbeți 40 până la 60 de minute, până când cartofii și puiul sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Încingeți fiecare fel de mâncare cu o crenguță de coriandru proaspăt.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Berger Gruner Veltliner (1 litru). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.