Supă De Conopidă-Brânză

Supă De Conopidă-Brânză
Supa de conopidă-brânză ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 145 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, cheddar foarte ascuțit, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Brânză De Conopidă, Supă de brânză de conopidă, și Supă De Brânză De Conopidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, topiți untul cu ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adauga ceapa si usturoiul si saut pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Se adaugă conopida și bulionul, se condimentează cu sare și piper și se fierbe la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când conopida este foarte fragedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ConopidăConopidă
BulionBulion
4
Se ia de pe foc; se lasă să se răcească ușor. Lucrând în loturi, supă de piure într-un blender. Întoarceți supa în oala curată; amestecați laptele și muștarul. Aduceți înapoi la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
LapteLapte
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați brânză și amestecați până când brânza s-a topit (nu fierbeți). Se condimentează cu sare și piper. Se toarnă în boluri și se presară cu brânză suplimentară sau crutoane, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CrutoaneCrutoane
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista