Supă De Conopidă-Brânză
Supa de conopidă-brânză ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 145 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, cheddar foarte ascuțit, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Brânză De Conopidă, Supă de brânză de conopidă, și Supă De Brânză De Conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, topiți untul cu ulei la foc mediu.
Se adauga ceapa si usturoiul si saut pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Se adaugă conopida și bulionul, se condimentează cu sare și piper și se fierbe la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când conopida este foarte fragedă, aproximativ 20 de minute.
Se ia de pe foc; se lasă să se răcească ușor. Lucrând în loturi, supă de piure într-un blender. Întoarceți supa în oala curată; amestecați laptele și muștarul. Aduceți înapoi la foc mic la foc mediu.
Adăugați brânză și amestecați până când brânza s-a topit (nu fierbeți). Se condimentează cu sare și piper. Se toarnă în boluri și se presară cu brânză suplimentară sau crutoane, dacă se dorește.