Supă De Ciuperci De Ceapă Cu Vârf De Semilună
Cheesy semilună-Topped ceapa-ciuperci supa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 479 calorii, 13g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați rulouri de cină crescent, brânză elvețiană, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați coacere de legume cu brânză cu vârf de semilună, Sandvișuri Cu Carne De Vită Cu Ceapă Cu Brânză, și Friptură cu ciuperci și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez de 4 litri sau în cratița mare, încălziți untul și uleiul la foc mediu până când untul este topit.
Adăugați ceapă; gatiti aproximativ 15 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa este frageda si maro auriu deschis.
Se amestecă zahărul brun. Gatiti aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana se rumenesc.
Adăugați ciuperci; gatiti aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie. Se amestecă făina și sarea. Se amestecă bulion, apă și sherry.
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura. Capac; se fierbe 20 de minute.
Între timp, încălziți cuptorul la 191°. pe foaia de fursecuri unsă, derulați aluatul în 1 dreptunghi mare; apăsați perforațiile pentru a sigila.
Presărați parmezan și cimbru uniform peste aluat. Începând cu 1 latură scurtă, rulați.
Tăiați rola în 8 felii; așezați părțile tăiate în jos pe foaia de prăjituri. Apăsați felii pentru a forma runde de 3 inci.
Coaceți 10 până la 14 minute sau până se rumenesc.
Scoateți rondele coapte din cuptor.
Presărați fiecare cu brânză elvețiană.
Coaceți cu 1 până la 2 minute mai mult sau până când brânza se topește și începe să se rumenească.
Supă de oală în boluri individuale de supă. Completați fiecare cu 1 topper semilună.
Serviți supa cu Toppere suplimentare de semilună.