Supă De Ceapă Rustică

Supă De Ceapă Rustică
Supa de ceapă rustică ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,07 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 218 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă De Ceapă Franceză Rustică Cu Aragaz Lent, Tarta Rustica De Ceapa, și Gust Rustic De Ceapă Roșie.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală de 4 litri la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați următoarele 4 ingrediente (prin cimbru); acoperi. Gatiti, amestecand ocazional, aproximativ 16 minute sau pana cand ceapa incepe sa se coloreze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Descoperiți și gătiți, amestecând, 10 minute sau până când ceapa este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Se amestecă făina; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
5
Se toarnă vermut cu grijă în tigaie din paharul de măsurare, răzuind bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei. Gatiti 2 minute mai mult sau pana cand lichidul este aproape plecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați bulion, 2 căni de apă, Worcestershire și parmezan. Aduceți la foc mic; gatiti 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
7
Scoateți frunza de dafin și supa de oală în boluri. Se acoperă fiecare cu smântână și se presară piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
8
Servește.
9
Alertă de economisire a timpului! Faceți un lot dublu din această supă și congelați într-un recipient etanș până la trei luni. Doar dezghețați, încălziți și serviți pentru o cină de ultim moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista