Supă de ceapă franceză II

Supă de ceapă franceză II
Supa de ceapă franceză II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 331 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, pâine, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză.

Instrucțiuni

1
Gatiti si amestecati ceapa in ulei vegetal intr-o cratita mare acoperita la foc mediu timp de 20 de minute. Se amestecă bulionul de vită, sosul Worcestershire și piperul negru; se încălzește la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Ulei VegetalUlei Vegetal
Piper NegruPiper Negru
Bulion De VităBulion De Vită
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Așezați pâinea pe o foaie de copt; presărați pâinea cu brânză. Se fierbe 4 până la 5 inci de la căldură timp de aproximativ 1 minut sau până când brânza este topită și aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Puneți supa în boluri și acoperiți cu pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Culoarea este un rubin închis atractiv, reflectând procesul atent de selecție a strugurilor. Profilul nasului și aromei fructelor întunecate, a notelor de prune și cedru sunt frumos echilibrate cu aciditate și structură de tanin pe palat. Un vin elegant, cu putere și finețe. Un finisaj uscat și răcoritor completează vinul.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista