Supa de ceapă franceză cu aragaz lent ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 129 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. 123 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, bere nealcoolică, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Ceapă Franceză Cu Aragaz Lent, Supă De Ceapă Franceză Cu Aragaz Lent, și Supă De Ceapă Franceză Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente în aragazul lent pulverizat cu spray de gătit; acoperiți cu capac. Gatiti la 1 ora, amestecand dupa 30 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Reduceți căldura la minim.
3
Adăugați bulion, apă, bere și cimbru la aragazul lent; se amestecă. Gatiti, acoperit, la 6-8 ore mici (sau la 4 ore mari).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Căldură broiler. Supă de lingură în 10 boluri rezistente la cuptor; deasupra cu felii de pâine prăjită și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
5
Broil, 6 inci de la căldură, 3 până la 5 min. sau până când brânza este topită și maro aurie.