Supă De Ceapă Franceză

Supă De Ceapă Franceză
Supa de ceapă franceză ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 324 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o supă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, sos Worcestershire, pâine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză.

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Calvet Cremant de Bordeaux Brut ros nr. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Culoarea somonului strălucitor, cu un nas elegant de zmeură și cassis. Bule foarte fine și persistente, care tachinează gura și finisajul minunat al aromelor clare, rotunde, fructate. Bucurați-vă de Calvet Brut Rose oricând ca aperitiv, amestec de cocktailuri, libație de brunch sau pentru orice cauză de sărbătoare.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista