Supă De Ceapă De Modă Veche

Supă De Ceapă De Modă Veche
Supa de ceapă de modă veche ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 338 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,4 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, bulion de pui, pâine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 35%. Rețete similare includ Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supă De Fasole De Modă Veche, și Supă De Curcan De Modă Veche.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa feliată și untul în aragazul lent și amestecați până când ceapa este bine acoperită. Se amestecă pâinea și bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 10 până la 18 ore sau la maxim 4 până la 5 ore, amestecând ocazional. Se amestecă bine în ultima oră.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista