Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de cartofi încărcată. O porție conține 276 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este perfect pentru Toamna. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 35 de minute. Dacă aveți la îndemână sare, bulion de pui, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți, Supă De Cartofi Încărcată, și Supă De Cartofi Încărcată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți cartofii tăiați felii într-un aragaz lent de 6 litri ușor UNS; se acoperă cu ceapă tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Se amestecă bulionul de pui, sarea și piperul; se toarnă peste cartofi și ceapă. (Bulionul nu va acoperi complet cartofii și ceapa.) Acoperiți și gătiți la maxim 3 până la 5 ore sau până când cartofii sunt fragede. Mash amestec cu un masher de cartofi; se amestecă în jumătate și jumătate. Acoperiți și gătiți la înălțime încă 20 de minute sau până când amestecul este bine încălzit. Se toarnă în boluri și se servește cu toppingurile dorite.