Supă De Broccoli Cu Brânză Fără Gluten

Supa de Broccoli brânză fără gluten ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 274 calorii. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați unt, muștar dijon, morcov și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina de orez dulce, puteți urma acest fel principal cu Tort de orez dulce cu nucă de cocos la cuptor al mamei ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Tartele de praz și Broccoli" Cheesy "(vegane, fără Gluten, fără soia), Broccoli prăjit cu brânză Ranch-cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, și Supă cremoasă de Broccoli fără cremă {fără Gluten, fără lactate și cu conținut scăzut de carbohidrați} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, topiți untul la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent cu o lingură de lemn, până când devine translucidă și moale, aproximativ 2 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut. Continuați să amestecați frecvent.
Adăugați muștarul și amestecați pentru a combina.
Se amestecă făina de orez dulce până se formează o pastă. Gatiti, amestecand constant, pana cand pasta devine maro auriu deschis, aproximativ 4 minute.
Bateți bulionul de pui într-un abur lent și constant.
Bateți laptele. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic, apoi se adaugă broccoli, morcovul, sosul de ardei iute și piperul negru. Fierbeți (căutați bule blânde ocazionale) timp de 30 de minute.
Folosind o lingură cu fante, transferați broccoli din supă într-un blender sau robot de bucătărie.
Adăugați un strop generos de supă, aproximativ 1/2 cană. (Nu umpleți blenderul mai mult de jumătate. Lucrați în loturi dacă aveți un blender mic.) Amestecați până când broccoli este aproape neted, dar nu o pastă.
Întoarceți broccoli în supă. Se amestecă pentru a combina.
Adăugați Velveeta. Folosind o lingură de lemn, amestecați până când Velveeta este topită (Vezi nota de mai sus). Se condimentează după gust cu sare și se fierbe timp de 5 minute.
Servește. Păstrați supa rămasă într-un recipient acoperit la frigider timp de până la 3 zile.