Supă De Broccoli

Supă De Broccoli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de Broccoli. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 200 de calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de pătrunjel, frunze suplimentare de țelină, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume, Supă De Conopidă Și / Sau Broccoli (Supă De 0 Puncte Ww), și Satisfăcător, cremă de supă de Broccoli – Da, Broccoli poate fi satisfăcător.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele, cu excepția frunzelor suplimentare de țelină, în recipientul unui blender electric; procesați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă amestecul în partea de sus a unui cazan dublu; gatiti peste apa clocotita pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
3
Se servește fierbinte; garnisiți cu frunze suplimentare de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista