Supă De Ardei Roșu

Supă De Ardei Roșu
Supa de ardei roșu ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 84 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, bulion de pui din cutii de carton, orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și roșii prăjite și ardei roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez mare, ardei roșii, morcovi, ceapă, țelină și usturoi în ulei de măsline până se înmoaie. Se amestecă bulion, orez, cimbru, sare, piper și piper cayenne; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 până la 25 de minute sau până când legumele și orezul sunt fragede. Se răcește timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Ardei RoșuArdei Roșu
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
PiperPiper
BulionBulion
CimbruCimbru
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Puree în loturi mici într-un robot de bucătărie sau blender, reveniți la tigaie și adăugați fulgi de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
TigaieTigaie
3
Căldură prin.
4
Se ornează cu crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista