Supă De Ardei-Mango Prăjită Răcită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de ardei-Mango prăjită răcită. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 98 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați sare, smântână, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Ardei Roșu Prăjită Răcită, Supă prăjită de roșii și ardei roșu cu mentă răcită, și Supă de ardei roșu prăjită răcită cu Salsa de Avocado-Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ardeii grași pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu. Se fierbe 5 inci de la căldură 15 minute sau până la vezicule.
Așezați ardeii grași într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și lăsați să stea 10 minute pentru a slăbi pielea. Cojiți ardeii, aruncând piei.
Procesați ardeii și mango-ul într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează.
Adăugați nectar de mango și următoarele 6 ingrediente; procesați până se omogenizează*. Acoperiți și răciți amestecul 2 ore. Se acoperă cu smântână și se ornează cu mentă proaspătă, dacă se dorește.
* Notă: Dacă doriți, apăsați amestecul de mango printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă, folosind spatele unei linguri pentru a stoarce lichidul. Aruncați pulpa și solidele. Strecurarea și aruncarea solidelor produce un volum mai mic, dar face o supă foarte netedă.