Supă De Ardei Galben Prăjit

Supă De Ardei Galben Prăjit
Supa de ardei galben prăjită este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 259 calorii, 15g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă, praz și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Sos De Ardei Galben Prăjit, Supă De Ardei Galben, și Supă De Ardei Galben pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înjumătățiți ardeii; îndepărtați și aruncați blaturile și semințele. Ardei iute 4 in. de la căldură până la blister piei, aproximativ 4 minute. Puneți imediat ardeii într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Între timp, într-o cratiță mare, călește ceapa și prazul în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați cartofii, bulionul, sarea și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Îndepărtați și aruncați pielea carbonizată din ardei. Se toacă fin ardeii; se adaugă la amestecul de cartofi. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
5
Într-un blender, acoperiți și procesați supa în loturi până se omogenizează. Reveniți la tigaie; încălziți (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Serviți cu parmezan, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista