Supă De Șuncă Și Fasole Lima
Supa de șuncă și fasole Lima este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. Această supă are 62 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 33 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți apă, ceapă, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 93%. Rețete similare sunt Supă De Fasole Lima, Supă de șuncă și fasole Lima, și Supă de șuncă și fasole Lima.
Instrucțiuni
Așezați fasolea lima într-un cuptor olandez sau într-un ceainic pentru supă; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in. Se aduce la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncați lichidul.
Într-un cuptor olandez acoperit cu spray de gătit antiaderent, gătiți ceapa și usturoiul până se înmoaie. Se amestecă bulionul, șunca, morcovii, apa, jalapeno, pătrunjelul, piperul și fasolea lima. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 50 de minute sau până când fasolea este fragedă.