Supă cremoasă de roșii

Supă cremoasă de roșii
Supa de roșii cremoasă ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 6. O porție conține 261 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 472 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, roșii g cans, roșii pur și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această supă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, care este super. Rețete similare sunt Supă Cremoasă De Roșii, Cea Mai Bună Supă Cremoasă De Roșii, și Supă Cremoasă De Roșii.

Instrucțiuni

1
Puneți uleiul, ceapa, țelina, morcovii, cartofii și frunzele de dafin într-o caserolă mare sau două cratițe. Se prăjește ușor până când ceapa se înmoaie aproximativ 10-15 minute. Umpleți fierbătorul și fierbeți-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
2
Se amestecă Roșia pură, zahărul, oțetul, roșiile tocate și passata, apoi se sfărâmă în cuburile de stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
PasataPasata
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3
Adăugați 1 litru de apă clocotită și aduceți la foc mic. Acoperiți și fierbeți timp de 15 minute până când cartoful este fraged, apoi îndepărtați frunzele de dafin. Pur Cu un blender stick (sau oală într-un blender în loturi) până când este foarte neted. Condimentează după gust și adaugă un vârf mai mult zahăr dacă are nevoie. Supa poate fi acum răcită și răcită până la 2 zile sau congelată până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
PolonicPolonic
4
Pentru a servi, reîncălziți supa, amestecând în lapte încercați să nu o lăsați să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
5
Serviți în boluri mici pentru copii cu rulouri de cârnați cu brânză, apoi mai târziu în boluri pentru adulți ca supă fierbinte Bloody Mary (vezi rețetele 'merge bine cu', mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bloody MaryBloody Mary
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista