Supă Cremoasă De Ghimbir-Păstârnac

Supă Cremoasă De Ghimbir-Păstârnac
Nevoie de o supă fără gluten, primară și vegetariană? Supa cremoasă de ghimbir-păstârnac ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 15 porții cu 166 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați păstârnac, nuci, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă De Păstârnac Cu Morcov De Ghimbir, Supă Proaspătă De Ghimbir Și Păstârnac, și Supă Cremoasă De Păstârnac.

Instrucțiuni

1
Coaja 2 lb. păstârnac și 1 cartof dulce și tăiat în bucăți de 1 inch. Aduceți păstârnacul, cartoful dulce, 1 ceapă tocată, 1 (2 inci) bucată de ghimbir proaspăt decojit și 1 litru de bulion de pui la fiert. Se fierbe timp de 25 de minute. Amestecați jumătate din amestec cu 1 cană de smântână grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Cartofi DulciCartofi Dulci
Cremă GreaCremă Grea
PăstârnacPăstârnac
CeapăCeapă
2
Transferați într-un castron. Amestecați amestecul rămas cu 1 cană de apă. Într-o cratiță, combinați amestecurile în piure; se amestecă 1/2 cană de apă și 1/2 linguriță. sare kosher. Se condimentează cu piper negru; se încălzește la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Sare KosherSare Kosher
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
3
Se presară cu 1 cană de nuci prăjite tocate și 1/4 cană de arpagic tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
ArpagicArpagic

Echipamente

DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții15
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista