Supă Cremoasă De Ceapă Elvețiană
Rețeta supă cremoasă de ceapă elvețiană poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Pentru $2.01 pe portie, primești un fel principal care servește 4. O porție conține 749 calorii, 28G de proteine, și 41G de grăsime. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită pâine de o zi, ardei gras, apă și făină. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 52%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă cremoasă de cartofi dulci și ciorbă Elvețiană, Supă Cremoasă De Ceapă, și Supă Cremoasă De Ceapă.
Instrucțiuni
Topiți 3 linguri de unt; aruncați cu cuburi de pâine.
Așezați pe o foaie de copt ușor unsă.
Se coace la 350 CP timp de 7 minute; se rotește și se coace cu 7 minute mai mult sau până se prăjește.
Între timp, într-o cratiță mare, sotati ceapa în untul rămas până se rumenesc ușor, aproximativ 12 minute. Se amestecă apă și bulion; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Combinați făina și 1/2 cană de lapte până se omogenizează; se amestecă treptat în amestecul de ceapă. Se amestecă laptele rămas. Se aduce la fierbere; se fierbe 2 minute, amestecând până se îngroașă. Reduceți căldura la minim; amestecați 3/4 cană de brânză elvețiană și piper.
Se toarnă în patru boluri rezistente la cuptor; se presară cu crutoane rezervate și brânză rămasă. Se fierbe 4 inch. de la căldură până când brânza este topită și cu bule.