Supă Cremoasă De Ceapă De Primăvară

Supă Cremoasă De Ceapă De Primăvară
Supa cremoasă de ceapă de primăvară ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,76 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 360 calorii, 4G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână apă, brânză de capră, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ supă de ceapă de primăvară , cum se face supă de ceapă de primăvară, Salată De Primăvară Cu Sfeclă, Prosciutto Și Sos Cremos De Ceapă, și Supă De Ceapă De Primăvară.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați părțile albe și verzi fragede ale scallionilor, împreună cu prazul, feniculul și ceapa; condimentează cu sare și piper alb. Gatiti la foc mic, amestecand, pana cand legumele incep sa se inmoaie, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se adaugă vinul și se fierbe la foc mare până se reduce la câteva linguri, 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați apa și smântâna și aduceți la foc mic. Gatiti pana cand legumele sunt foarte fragede si verde pal, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Adăugați blaturile verzi scallion și gătiți doar până se înmoaie, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
6
Lucrând în loturi, curățați supa într-un blender și readuceți-o în oală. Se condimentează cu sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Într-un castron mediu, bateți zeama cu brânza de capră. Puneți supa în boluri puțin adânci, stropiți cu brânza de capră cremă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista