Supă Cremă De Chile Verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa cremoasă de Chile verde. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 303 calorii, 12g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,91 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână crema mexicană, ardei iute, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Supă Cremă De Chile Verde, Supă Cremă De Chile Verde, și Cremă Verde Chile Supa De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală medie la foc mediu-mare, combinați ceapa, usturoiul, 1 cană de boabe de porumb, 2 cutii de ardei iute, ciorbă de pui și condimente mexicane. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 10 minute.
Între timp, topiți untul în tigaie medie la foc mediu-mare.
Adăugați porumbul rămas și ardeii verzi.
Adăugați ciupercile și sotati timp de 10 minute, sau până când apa din ciuperci este eliberată și evaporată; deoparte.
Transferați amestecul chile într-un blender. Puree până la neted, lucrând în loturi, dacă este necesar. * (Sfat: acoperiți blenderul cu prosop de vase și puls.) Întoarceți piureul în tigaie și adăugați legume sotate. Aduceți la fierbere. Reduceți la foc mic și amestecați crema mexicană. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Serviți supa fierbinte garnisită cu cilantro și brânză cotija.