Supă consistentă de legume de iarnă

Supa de legume de iarnă consistentă este o fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 172 calorii. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 79 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte semi-degresat, ciorbă de legume, g conserve de fasole în apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă Copioasă De Minestrone De Iarnă, Supă Consistentă De Legume De Iarnă, și Supă Minestrone Consistentă, Sănătoasă, De Iarnă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare, apoi înmuiați ușor usturoiul fără a colora. Sfat în suedez, morcovi și două treimi din cimbru, apoi turnați bulionul și laptele. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 15 minute.
Puneți o treime din supă într-un blender, bateți până se omogenizează, apoi turnați înapoi în tigaie împreună cu fasolea. Verificați condimentele, apoi reveniți la căldură și încălziți-le.
Se servește presărat cu cimbru rămas și câteva chifle calde și cruste.