Sunshine Fruit Cup

Sunshine Fruit Cup
Sunshine Fruit Cup este un vegetarian garnitură. Această rețetă face 12 porții cu 133 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați 1/2 qt. fructe tăiate, amestec de băuturi cu aromă de portocale Tang, amestec de băuturi cu aromă de portocale Tang și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Salată De Fructe Sunshine, Salată De Fructe Sunshine, și Salată De Fructe Tropicale Sunshine.

Instrucțiuni

1
Adăugați băutura pregătită în fructe într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi. Acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Jeleu De CăpșuniBorcane (fiecare) Jeleu De Căpșuni
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Dați la frigider câteva ore sau până la răcire. Între timp, amestecați amestecul de băuturi uscate în iaurt până se omogenizează bine; acoperi. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Borcane (fiecare) Jeleu De CăpșuniBorcane (fiecare) Jeleu De Căpșuni
3
Se amestecă uniform amestecul de fructe în 12 feluri de desert; se acoperă cu amestecul de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista