Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Sunchokes prăjite cu unt Bagna Caudan un try. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 83 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 20. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, piper, sunchokes tineri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Bagna Prăjită Cauda Broccoli, Ardei Roșu Prăjit Bagna Cauda, și Broccoli Prăjit Bagna Cauda pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați sunchokes, tăiați partea în jos și gătiți la foc moderat timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din Ierusalim
4
Transferați tigaia în cuptor și coaceți timp de aproximativ 25 de minute, până când sunchokes sunt maro auriu și fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din Ierusalim
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
5
Între timp, într-o cratiță mică, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați hamsiile, usturoiul și ardeiul roșu zdrobit și gătiți la foc mic până când hamsiile sunt sfârâitoare, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Se scoate de pe foc și se amestecă untul, câte 1 lingură pe rând. Se amestecă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
8
Transferați într-un castron puțin adânc și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Puneți sunchokes pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din Ierusalim
10
Garnisiți cu pătrunjelul și serviți cu bagna cauda caldă și pene de lămâie.