Sufleu De Morcovi
Sufleul de morcovi este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 597 calorii. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. 133 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți scorțișoară măcinată, zahăr, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Suc De Morcovi4, Suc De Morcovi4, și Sufleul de morcovi al lui Sam.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt ușor 2 (1 1/2 litru) vase de copt.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mediu.
Adăugați morcovii și gătiți până se înmoaie.
Se scurge și se lasă deoparte.
În robotul de bucătărie, adăugați zahărul și ouăle și pulsul pentru a combina.
Adăugați făina, praful de copt, scorțișoara și untul; pulsează până se omogenizează.
Adăugați morcovii și pulsul pentru a combina. Puneți amestecul în vasele pregătite și coaceți până se fixează, aproximativ 1 oră.
Scoateți din cuptor și serviți imediat.