Sufleu de lichior de portocale de ciocolată cu sos de ciocolată

Sufleu de lichior de portocale de ciocolată cu sos de ciocolată
Sufleul de lichior de portocale de ciocolată cu sos de ciocolată necesită în jur 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 403 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,11 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 29 de fani. Mergeți la magazin și ridicați lapte, sare, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 27%. Rețete similare includ Sufleu de lichior de portocale de ciocolată cu sos de ciocolată, Tort de ciocolată cu sos de caramel portocaliu, și Tort de ciocolată cu ciocolată cu sos de lichior de ciocolată-cafea.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți fundul și părțile laterale ale unui vas de sufle de 2 1/2 litru cu 2 linguri de unt, presărați fundul și părțile laterale uniform cu 1/2 cană de zahăr. Atingeți excesul de zahăr; rezervați zahăr pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
3
Într-o cratiță medie, topiți restul de 4 linguri de unt. Se amestecă făina și se gătește, amestecând ocazional, până când amestecul începe să baloneze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați lapte, lichior de portocale, ciocolată topită și sare. Gatiti la foc mediu-mic pana cand amestecul se ingroasa, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
LapteLapte
SareSare
5
Se ia de pe foc și se lasă amestecul să se răcească timp de 10 minute.
6
Bateți gălbenușurile de ou bătute și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Într-un castron mare, bateți albușurile până se spumează. Adăugați treptat zahărul rezervat, bătând până la rigidizare. Îndoiți albii în amestec de ciocolată. Se amestecă ușor amestecul în vasul de sufle pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Așezați vasul de sufle într-o tigaie. Umpleți tigaia cu apă caldă de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Coaceți timp de 55 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Serviți imediat cu sos de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte De FudgeSos Fierbinte De Fudge
11
Topiți untul și ciocolata la cuptorul cu microunde sau la un cazan dublu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
12
Adăugați cacao, zahăr, smântână și sare. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
CremăCremă
ZahărZahăr
SareSare
13
Se ia de pe foc și se adaugă lichior de vanilie și portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
VanilieVanilie

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Culoarea este un rubin închis atractiv, reflectând procesul atent de selecție a strugurilor. Profilul nasului și aromei fructelor întunecate, a notelor de prune și cedru sunt frumos echilibrate cu aciditate și structură de tanin pe palat. Un vin elegant, cu putere și finețe. Un finisaj uscat și răcoritor completează vinul.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista