Suflanta De Ciocolata Euro Sundae
Chocolate souffl Sundae ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 584 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de ciocolată dulce-amăruie, ciocolată semidulce, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Sundae Cu Ciocolată Scurtă, Ciocolata Sundae Cupcake, și Sundae Cu Ciocolată Și Banane.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un castron mediu, topiți ciocolata într-un cuptor cu micro-unde la viteză medie-mare, amestecând la intervale de 30 de secunde până la omogenizare.
Se amestecă untul până se încorporează complet; lăsați amestecul să se răcească ușor.
Într-un castron mare, bateți cele 3 gălbenușuri cu oul întreg și 1/3 cană de zahăr până se omogenizează.
Adăugați ciocolata topită și vanilia și bateți până se omogenizează.
Într-un castron mediu, bateți cele 3 albușuri cu un mixer electric până se formează vârfuri moi.
Adăugați restul de 1/3 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând timp de 10 secunde între adăugiri. Continuați să bateți la viteză medie-mare până când albii sunt fermi și lucioși.
Bateți un sfert din bezea în amestecul de ciocolată până se omogenizează bine. Îndoiți ușor bezea rămasă în amestecul de ciocolată până când nu rămân dungi albe.
Răsturnați amestecul de ciocolată într-o placă de plăcintă de sticlă de 9 inci. Agitați ușor placa de plăcintă pentru a netezi suprafața și coaceți timp de aproximativ 35 de minute sau până când sufletul este crăpat și nu se mai clatină.
Transferați sufletul într-o grătar pentru a se răci.
Între timp, tapetați o farfurie mare cu folie de plastic și congelați până se răcește bine. Scoateți bilele de înghețată pe farfuria răcită și congelați-le. Dacă este necesar, înmuiați înghețata la frigider timp de 15 minute înainte de a scoate.
Puneți bilele de înghețată pe suflet, așezându-le în centru.
Stropiți cu 1/4 cană fiecare de sos de Caramel și sos de ciocolată, tăiați în pene și serviți imediat. Treceți sosul rămas la masă.