Suflanta De Ciocolata 6s
Reteta de ciocolata souffl este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 454 calorii, 8g de proteine, și 25g de grăsime. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ouă, frișcă, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Souffl de ciocolată pentru doi, Sufleuri De Ciocolată, și Souffl de ciocolată pentru doi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți ușor Patru ramekine (dimensiunea de 2/3 cană, adâncă sau superficială). Setați ramekins într - o tigaie superficială, de 10 pe 15 inci.
Combinați ciocolata și laptele într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; încălziți la putere maximă (100%) într-un cuptor cu microunde la intervale de 30 de secunde, amestecând după fiecare, până când ciocolata este topită și netedă, 30 de secunde până la 1 minut în total.
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză mare, bateți albușurile de ou până când formează o spumă densă, 1 până la 2 minute.
Se presară în 1/4 cană de zahăr și se bate până când albii dețin vârfuri scurte, distincte, 1 până la 4 minute.
Răzuiește într-un alt castron.
În vasul mixerului, bateți gălbenușurile de ou la viteză mare până când încep să se îngroașe, 1 1/2 până la 2 minute.
Adăugați restul de 2 linguri de zahăr și continuați să bateți până când gălbenușurile sunt foarte groase, 3 până la 5 minute. Bate în vanilie.
Adăugați ciocolată topită și bateți până se omogenizează bine.
Adăugați aproximativ o treime din albușurile de ou în amestecul de gălbenuș de ou și ciocolată și bateți încet pentru a se amesteca bine. Îndoiți albii rămași până când sunt destul de bine încorporați.
Scoateți amestecul souffl în mod egal în ramekins; amestecul se poate deplasa deasupra jantelor, dar asigurați-vă că nu picură peste margini.
Coaceți într-un cuptor de 375 până când sufletele sunt umflate și uscate la suprafață, aproximativ 8 minute pentru centrele foarte moi, 10 minute pentru centrele cremoase și 12 minute pentru centrele ferme.
Transferați ramekinele în farfurii și frecați zahărul pudră printr-o sită fină pe suflete. Oferiți frișcă sufletelor superioare.