Sud-Vest Hummus Dip

Sud-Vest Hummus Dip
Rețeta Southwest Hummus Dip este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un spectaculos lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare din Orientul Mijlociu. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 191 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 64 de cenți pe porție. 75 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Această rețetă de la Taste of Home necesită năut, sare, porumb și coriandru. Este perfect pentru Super Bowl. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Hummus De Guacamole De Sud-Vest, Southwest Pui Hummus Wrap, și Sud-Vest Spanac Dip sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Porumbul la grătar, acoperit, la foc mediu timp de 10-12 minute sau până se înmoaie, întorcându-se ocazional. Între timp, într-un robot de bucătărie, combinați fasolea, coriandrul, chimenul, pudra de chili, sarea și piperul. Acoperiți și procesați timp de 30 de secunde sau până când se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Transferați într-un castron mic. Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Tăiați porumbul din știuleți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Adăugați porumbul, ardeii roșii și roșiile în amestecul de fasole; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5
Se servește cu chipsuri de pita sau legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri PitaChipsuri Pita
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Hummus funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Laurent-Perrier Brut cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier brut L-P este purtătorul de steag pentru stilul casei Laurent-Perrier. Crocant, proaspăt și elegant, Brut L-P reflectă esența fundamentală a Șampanilor noștri.Culoarea este o nuanță aurie palidă, cu bule fine și persistente. Nasul este proaspăt și delicat, arătând o complexitate bună cu indicii de citrice și fructe albe. Stilul ușor al lui Brut L-P a condus la transformarea șampaniei în băutura ideală pentru aperitiv. Echilibrul său perfect, claritatea aromelor și finețea îl fac, de asemenea, însoțitorul ideal pentru pește, păsări de curte și carne albă.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista