Succotash de toamnă cu Gruyul crupe de crupe ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 337 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 87 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ceapă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 44 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Succotash De Toamnă, Creveți și crupe cu Succotash, și Gruy Crupe De Crupe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați fenicul, ceapa și usturoiul; gatiti 9-11 minute sau pana se rumenesc usor, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Forge cells Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.