Suc De Ghindă Umplute Cu Tofu
Suc de fructe ghindă umplute cu Tofu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.38 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 303 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, parmezan, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Butternut Squash tăiței Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri, Squash Ghindă Umplute, și Squash Ghindă Umplute.
Instrucțiuni
Puneți dovlecelul într-un castron mare pentru microunde.
Adăugați 1 lingură de mărar, un strop de apă și sare și piper după gust. Acoperiți cu folie de plastic, străpungeți plasticul și cuptorul cu microunde până se înmoaie, 15 minute.
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti, amestecand, pana se inmoaie, 3 minute. Se amestecă tofu și 1/4 linguriță de sare; gatiti, netulburat, 2 minute, apoi gatiti, amestecand, pana se rumeneste, inca 3 minute.
Împingeți tofu și ceapa într-o parte a tigaiei; adăugați jumătate din roșii pe cealaltă parte și condimentați cu sare. Gatiti, amestecand rosiile, 3 minute, apoi amestecati in amestecul de tofu si ceapa.
Adăugați jumătate din spanac și un strop de apă și amestecați până când spanacul se ofilește. Se amestecă 1 lingură de parmezan și 1 linguriță de suc de lămâie.
Aruncați pitasul, spanacul rămas, roșiile, 3 linguri mărar, 1 lingură parmezan, 2 linguri ulei de măsline, 2 lingurițe suc de lămâie și sare după gust într-un bol. Puneți amestecul de tofu în dovlecei.
Fotografie de Christopher Testani